Translate in your language

Sunday, 27 May 2012

RM750 hidangan organ seks lelaki - Warga Jepun masak alat kelamin sendiri

SUGIYAMA menunjukkan proses memasak alat kelaminnya

Pagi ini ZZ dimaklumkan yang AKW tidak dapat disiarkan secara langsung seperti kebiasaan kerana memberi laluan kepada Siaran Langsung Badminton Piala Thomas. Walaupun tidak disiarkan secara langsung, team AKW tetap bertugas seperti biasa untuk siaran rakaman yang akan ke udara pada hari Jumaat jam 1 tengahari di tv2.

Apabila mengetahui episod hari ini tidak disiarkan secara langsung tiadalah tekanan sangat dan tiada terkejar-kejarkan waktu. Sambil-sambil membelek akhbar online Berita Harian, ZZ terbaca satu artikel ini. Macam-macam lah dalam dunia hari ini. Nasib baik ZZ selesai sarapan pagi bersama keluarga sewaktu artikel ini dibaca, kalau sedang bersarapan mungkin terkeluar semula apa yang sudah ditelan. Tujuan ZZ berkongsi artikel ini adalah semata-mata kerana ia 'human interest' dan perangai pelik manusia.

Berikut adalah kisah Sugiyama daripada negara matahari terbit yang ZZ pinjam daripada Berita Harian online.
 
TOKYO: Seorang pelukis Jepun mempunyai cara tersendiri untuk meningkatkan kesedaran orang ramai mengenai golongan minoriti seks dengan memasak alat kelaminnya sendiri untuk dijamah lima orang yang membayar harga hidangan itu di Tokyo, baru-baru ini.
Mao Sugiyama menjalani pembedahan membuang alat kelamin pada Mac lalu, menyimpannya pada takat beku selama dua bulan sebelum memasaknya untuk pelanggan di sebuah dewan pada 13 Mei, menurut keterangannya di laman Twitter miliknya dan laporan polis tempatan.

Pelanggan terbabit membayar 20,000 yen (RM750) bagi sepinggan hidangan alat kelamin itu. Gambar di laman web menunjukkan cendawan dan daun pasli dalam hidangan itu.

Sugiyama, 22, dilaporkan memberitahu melalui Twitter bahawa organ terbabit dibuang oleh doktor bertauliah dan disahkan bebas daripada sebarang jangkitan.

Hidangan berkenaan disediakan di bawah seliaan seorang tukang masak berkelayakan dan mereka yang membayar hidangan itu dikehendaki menandatangani dokumen tidak menuntut ganti rugi daripada Sugiyama serta penganjur acara itu.

Pada 18 Mei lalu, Sugiyama berkata, pelbagai langkah diambil untuk memenuhi syarat undang-undang tertentu termasuk larangan menjual organ, memproses sisa perubatan selain peraturan kebersihan makanan.
 
“Saya disoal beberapa lelaki dan wanita yang bertanya ‘adakah acara ini akan diadakan lagi? Mereka minta supaya diadakan sekali lagi. Cuma, hanya ada satu set organ lelaki.

“Malang sekali saya tidak mempunyai rancangan sama pada masa akan datang,” katanya dalam Twitter pada 16 Mei lalu.

Sugiyama yang menyifatkan dirinya ‘asexual’ iaitu tidak mempunyai alat kelamin mulanya memikirkan untuk memakan sendiri alat kelaminnya itu tetapi memutuskan untuk mendapatkan pelanggan bagi membayar bil hospital pembedahan itu.

Dalam satu emel kepada agensi berita, dia mengesahkan bahawa majlis memasak dan menghidangkannya itu sudah berlangsung dan berkata ia dianjurkan bertujuan meningkatkan kesedaran ramai wujudnya golongan ‘minoriti seksual, jantina-x dan asexual.’ – AFP 
Hidangan bebola Sugiyama
ZZ - suka masak asam pedas kerana amat digemari suami  

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

ANDA MUNGKIN SUKA NAK BACA.. TERSERAH PADA SELERA MASING-MASING..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...