Translate in your language

Wednesday, 4 July 2012

LAGI SABOTAJ TV3 ATAS ROSMAH MANSOR??

 

Ish! Apa yang TV3 buat ni?

Ade ke patut diSUPERkan nama DS Rosmah sebagai Perdana Menteri Malaysia..

Ini pic yang sampai ke inbox ZZ selepas buat posting sebelum ini..

Kalau dilihat sekali pandang pada gambar diatas kita akan buat kesimpulan TV3 sengaja sabotaj DS Rosmah..!!

Kalau kita teliti pada SUPER diatas ternyata ianya telah 'disuperimposed' kerana huruf 'm' pada perkataan menteri itu diletakkan huruf kecil.. Sebagai orang yang lama kerja di stesen televisyen adalah menjadi SOP di konti studio untuk memastikan setiap SUPERING yang hendak dipaparkan apatah lagi melibatkan VIP disemak beberapa kali oleh team produksi sebelum di 'on-air'kan..

Jelas disini bahawa TV3 TIDAK AKAN BUAT KERJA-KERJA BODOH MACAM NI..!!

Membaca komen diposting ZZ sebelum ini, ada yang kata itu cuma perli, lawak dan sebagainya.. ZZ nak bagitau yang ZZ faham itu perli.. Masalahnya ramai yang PERCAYA..!! Bertalu-talu sms dan panggilan yang masuk bertanyakan kesahihan berita ini.. Sebab itu ZZ rasa perlu dijelaskan.. Tambahan pula kita TIDAK SEPATUTNYA menjadikan Isteri Pemimpin No.1 kita sebagai bahan lawak!! Hormatilah Pemimpin Kita! 

Jom kita siasat gambar yang sebenar..!!








Korang tengoklah sendiri gambar yang sebenar..!! 

ZZ ~ macamane Negara dan Bangsa nak maju kalau asyik bercakap dan berdebat benda-benda yang tak mendatangkan faedah.. Baik sign up sebagai Affiliate Harmony lagi masyuukkkkk..

  


35 comments:

  1. harusnya hormat pd pemimpin kita

    ReplyDelete
  2. apa aje yang Datin Rosmah buat, ade je yang tak kene di mata pembangkang...hati busuk tak abih-abih...

    ReplyDelete
  3. Pembangkang nie nak sangat atack DS Rosmah nie nape?
    Korang xmalu ke ape nak serang seorang wanita yang dah banyak membantu rakyat?
    Tolonglah rakyat sendiri pun dah jemu dgn tomahan yang diberikan kepada DS

    ReplyDelete
  4. pembangkang mmg tgg masa je nk kena kan isteri PM,klu benda tu betul xpe la......ni saja nk kena kan datin,apa la pihak pembangkang x puas hati dengan datin.......macam2 datin dah buat tuk rakyat tp still org pandang serong kat dia

    ReplyDelete
  5. Benda macam nie pun pembangkang nak jdkan isu.....lepas nie apa plak? Baju rosmah pki warna xkne pun nk jdkan isu? matanglah sikit plzzz

    ReplyDelete
  6. lilo and stich5 July 2012 at 00:32

    pembangkang nie kan asyil x puas atie jew..

    ReplyDelete
  7. Come on la....I'm sick of seeing this things the opposition party is throwing at the government.....please come up with a genuine issue which is debatable....

    ReplyDelete
  8. ish3 nmpk sgt pembangkang nie nk sabotaj je.
    tak dek keje lain ke??
    tak hbs2 nak busukkn nma Datin Rosmah..

    ReplyDelete
  9. org pembangkang nie slalu crik jew jalan,nk putar belitkn cerita....da la menipu bnda yg bodo xlogik...

    ReplyDelete
  10. tak payahlah nak buruk-burukkn Datin Rosmah..
    pembangkang mmg bongok lah.
    takdek bnda lain ke dh ke??

    ReplyDelete
  11. ape pnya sial la korg...korg duk kt mlysia...gna kemudahan y kerajaan sedia kn.....pas2 fitnah2 lak....bek korg g mpos lg bgs...

    ReplyDelete
  12. Love PKR & PAS5 July 2012 at 00:45

    pokok xkn goyang kalau xdak angin,nmpk sngt penyokong UMNO ni buta tahap haram........semua kena sogok dgn UMNO tu yg jadi cam sial je.....wahai penyokong2 UMNO yang bebal macam babi sial,bukak la mata anda untuk melihat kebenaran.......membuta tuli percaya kat UMNO tanpa tahu kebenaran then nak sokong rosmah....gi neraka la penyokong UMNO yang lahanat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape kau nak kate penyokong UMNO masuk neraka? daripada korang penyokong PAS yang kata NIK AZIZ TUH DAH SERUPA NABI APA CERITA?

      Delete
    2. Memamg pokok selalu goyang..tapi bukan pasal angin tetapi beruk2 PKR dan ulamak taik kucing PAS. Si lahanat PKR sebok mencipta fitnah yang si Bangsat PAS pula jadi pak turut. Benda ni semua bukan pasal PKR nak memajukan negara tetapi bernafsu besar untuk berkuasa, sementara PAS pula suadah lama dok jual temberang jual islam, bisnes tak laku customer pun kurang maka terpaksalah jadi melukut. Demi menjaga hati musuh islam no1 Malaysia PAS terpaksa tukar temberang dari negara islam kepada kebajikan..maka dengan sebab itu kalau dulu di Kedah begitu kuat dengan islam kinidah tak kuat islam lagi tetapi pekerja2 seks yang dulu BN tidak menjaga kebajikan mereka kini sudah terbela kerana kerajaan PAS di bawah pimpinan OSTAD Azizan begitu perihatin dengan memperbanyakan kemudahan tempat kerja kepada golongan berkenaan. Mamang lah Datin Rosmah tu teruk kurang agama tetapi tidak pernah jual agama. Kalau cerita masa muda ramai yang jahat tetapi Bakal PM cap mata dajjal tu sampai tua masih rock betul ka takda angin pokok tak goyang.? hari tu aku nampak ada muzik india pun pokok tu ada goyang, tambah2 ada K-POP ostad pun goyang tercabut serban

      Delete
  13. wei pihak pembangkang nak propa pun bertempat la...kew xreti baca..sah buta tuli xbelajo xpg sekolah..mangkuk hayun

    ReplyDelete
  14. orang buat baik snang2 je orang kutok... buat jahat di ampu2 kan... adat Rakyat kita pula snang terpengaruh dengan media massa... pembangkang pula dengan senang-senang hati mempergunakan situasi ini untuk kebaikan sendiri...

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum ZZ, mohon dipautkan blog saya di blog ZZ.
    Blog ZZ telah saya pautkan di blog saya.

    http://assassincyber.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. V for Vendetta5 July 2012 at 01:18

    PAS,DAP and the PKR bastards are becoming even more spastic everyday by bringing up issues that arent even relevant.....what are you guys trying to prove here? dont make your self look stupid coz we pity you people

    ReplyDelete
  17. Come on PKR grow up and stop being childish.....your jest are now being so irrelevant and irritating....im starting to rethink the opposition side now.....

    ReplyDelete
  18. Haha pasal nie kalau lah rakyat percaya nampak sangat lah rakyat malaysia nie bodoh sangat....

    ReplyDelete
  19. anak2 pembangkang guna duit kerajaan tuk blajar tapi cam gampang pembangkang duk kutuk and hina kerjaan.......apa yang dy org xpuas hati pun xtau la,isteri PM pun dy org nk kena kan........dah mcm2 datin buat tuk rakyat tp still ada yg kutuk and benci dia,apa la masalah si parti pembangkang ni

    ReplyDelete
  20. kalau dah buta kali sgt pembangkang nie pergilah sekolah. tulh kecik2 org suruh pergi sekolah taknak skrg menyusahkan org je.

    ReplyDelete
  21. spe sokong PAS,DAP dan RAKAN2..MMG BODOH NAK MAMPOS.....

    ReplyDelete
  22. PEMBANGKANG CELAKA HARAM JADAH HIK HIK HIK

    ReplyDelete
  23. Sial betul Pakatan Harami ni, tak habis2 nak kasi bikin onar je babi2 ni semua! maaf ZZ, saya marah betul dengan perangai babi mereka ni...

    ReplyDelete
  24. come on la... ini sume propaganza... PKR nak mnang... DAP nk mnang... PAS nak mnang... so apa cara nk mnang? kutok bini PM!

    ReplyDelete
  25. pembangkang2 sial guna duit kerajaan pastu kutuk kerajaan..xpaham betol bangsa apa ntah..oooooooo bangsa dajal

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. Ya..sayang memang tak baik pun..

      Delete
  27. semalam pulak saya terbaca di Fb..dgn tajuk RTM oh RTM...dorg kata rtm punye keja.Kenapalah dorg ni suka buat fitnah ye.Kenapalah jadi mcm ni.Hormatilah pemimpin kita.

    ReplyDelete
  28. check blogserius. ada jawapannya.
    photoshop failed giler...

    ReplyDelete
  29. hahahaha pembangkang haram ni kantoi bodoh....lawak2

    ReplyDelete
  30. mentality pembangkang taraf longkang.. bagaimana mereka akan menghadapi cabaran dunia luar

    ReplyDelete
  31. bermula dari pemimpin sehingga orang suruhan semuanya rosak akhlak

    ReplyDelete
  32. Memang pakar pemfitnah mereka ini , mereka-reka cerita yang tak sepatutnya ada !

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

ANDA MUNGKIN SUKA NAK BACA.. TERSERAH PADA SELERA MASING-MASING..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...