Translate in your language

Sunday, 8 July 2012

OMBAK RINDU MELANDA KEMBALI...

 

Benar..!! Semalam ZZ sendiri saksikan bagaimana 'Ombak Rindu' Pandu Puteri melanda di Stadium Negara, Kuala Lumpur sempena EKSPRESI REMAJA BERSAMA PERDANA MENTERI.. walaupun tanpa kehadiran Hariz dan Izzah.. hehehe



Ombak Rindu ala 'Mexican Waves' oleh adik-adik Pandu Puteri membuatkan ZZ terasa nak sarung uniform Pandu Puteri jugak semalam.. 

Happening! Sporting! Bersemangat! Teruja! 
itulah yang ZZ boleh kata tentang Perhimpunan Pandu Puteri terbesar yang pernah diadakan..

Gegak Gempita seluruh Stadium sebaik YAB PM dan isteri tiba..
 
Begitu bersemangat para remaja Pandu Puteri untuk bertemu dengan Perdana Menteri dan DS Rosmah..



  SUARA REMAJA DIDENGARI..!!
Itulah kata-kata Perdana Menteri kepada remaja di Stadium Negara semalam.. Ini beerti Perdana Menteri mahu mendengar suara semua lapisan masyarakat tidak kira usia termasuklah suara daripada para remaja..

Baca selanjutnya di SINI..

Gambar-gambar menarik sepanjang Ekspresi Remaja Bersama Perdana Menteri boleh lihat di Perak Today..


Faizal Tahir juga tak ketinggalan untuk menyatakan sokongan padu kepada YAB Perdana Menteri..!!

 
ZZ ~ Ombak Harmony

 

34 comments:

  1. Terbaek dapat sokongan dari artis terkenal tanah air!
    Gogo Faizal Tahir tunjukkan sokongan anda

    ReplyDelete
  2. wah mmg m'dpt smbutankn program nie..
    meriah sggh tgk..
    kan best klu dpt pergi jgk smlm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korg ni kuat ampu la. Bape dpt byr?

      Delete
  3. i was there (escorting kids to ceremony) and let me tell you... it was awesome! kids had a great time, i had a fun time (and my wife)... overall to younger generations got what they wanted... thumbs up...

    ReplyDelete
  4. tengok gmbar pon leh tau betapa meriahnya program ini...mmg bertuah sunnguh siapa yang dapat menghadiri program nie

    ReplyDelete
  5. Ezkiel Rubiestien8 July 2012 at 16:24

    Programn yang sangat meriah memang rugi siapa xpergi semalam....saya menemani anak saya di sana....semangat yang diberikan oleh PM dan DS seperti membakar semangat kepada semua yang hadir di sana

    ReplyDelete
  6. first time buat program ni secara besar besaran,dpt sambutan plak tu......artis pun ada gak kot,mmg terbaik la program ni

    ReplyDelete
  7. peh terbaik lah apa yg ds rosmah n dsnajib buat kali ni mmg dpt sambutan hangat dr semua

    ReplyDelete
  8. meriah gila program ni , artis faizal tahir , alif satar pun ada. pandu puteri semalam semua bersemagat gila masa PM sampai! memang best ah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cili Padi pun ada jugek ke?

      Delete
  9. owh xsangka artis pow bg sokongan...terbaik la...

    ReplyDelete
  10. hope lps ni ada byk lg program seperti ni

    ReplyDelete
  11. MEMANG BTL MERIAH SUNGGUH PROGRAM EXSPRESI REMAJA SEMALAM. RUGI SIAPA YG TAK PERGI SUNGGUH GAMAT DAN HAPPENING DI DLM STADIUM SEMALAM AKU SUNGGUH BANGGA MENJADI RAKYAT MALAYSIA YANG SIHAT DARI SEGI MENTAL.

    ReplyDelete
  12. saya mmg sentiasa mnyokong kerajaan dan semua program2 yg dibuat oleh kerajaan untk rakyat...sbb semua program2 kerajaan mmg GEMPAK LAH....

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. xsngka majlis nie brgitu meriah dan dpt sambutan yg hebat....pebngkng diam xterkta pape.....

    ReplyDelete
  15. Program seperti ini untuk memperkasakan golongan belia adalah sangat perlu... remaja merupakan pembentuk generasi masa akan datang... Diharap agar PM boleh perbanyakkan lagi program seperti ini...

    ReplyDelete
  16. seronok tgk bila program mcm nie trutama program bersama PM kita m'dpt smbutan yg hangat..
    bgga rs ada PM mcm nie..

    ReplyDelete
  17. klu blh saya nak ikot semua program yg kerajaan anjurkan...drpada buang masa kat luar bt benda yg tak berfaedah baik kami g isi masa lapang dgn mengikuti program2 seperti ini....

    ReplyDelete
  18. sambutan yg hebat...semangat yg ditunjukkan remaja sgt hebat ..harap setiap program yg dibuat akn mendapat sambutan mcm nie jgk..

    ReplyDelete
  19. Programn yang memberi inspirasi kepada remaja

    ReplyDelete
  20. Saya nak tshirt I LOVE PM. Camne nak dapat?bole beli ke?

    ReplyDelete
  21. Yeah!! this is what we want! younger generations should be strengthen and their talents should be made public so that we (the older generations) could rest in peace...

    ReplyDelete
  22. mmg bangga dapat PM yg macam ni,meluangkan masa dengan remaja.....mendengar pendapat golongan remaja,mana ade parti lain yang buat camni.......PM mendengar pendapt rakyat tanpa mengira umur,ni baru la layak digelar sebagai seorang pemimpin

    ReplyDelete
  23. ni semua wayang rosmah nak dapatkan undi anak muda! hanjing betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong statement ni!

      Ntah bape byk la bik mama belanja ni?? Duit mane pakai??

      Delete
  24. TRY TO COMPARE WHAT DID THE OPPOSE PARTY DONE ABOUT THIS? NOTHING AT ALL.... KEEP IT UP DS ROSMAH... WE'LL NEED A LOT OF PROGRAM LIKE THIS

    ReplyDelete
  25. faizal tahir jual tshirt x????

    ReplyDelete
  26. Tahniah Datin Seri Rosmah....semakin ramai yang sayang kan anda....saya jugeeee!!!! :))

    ReplyDelete
  27. klu ada tshirt bape ringgit???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tanya Faizal Tahir

      Delete
  28. Dato Sri Najib dan Rosmah dengan anak muda..

    ReplyDelete
  29. TERBAIKKK!!! ramai orang join program ni . hidup najib n rosmah :D

    ReplyDelete
  30. Best Program Ekspresi Remaja Bersama Perdana Menteri nie... lagi2 tengok BORIA!! HEHEHE

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

ANDA MUNGKIN SUKA NAK BACA.. TERSERAH PADA SELERA MASING-MASING..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...