Translate in your language

Monday, 11 June 2012

Wah! Seronoknya..!! Saya pun nak ikut...


Bestnyer kalau ada duit lebih.. boleh shopping.. travelling dan macam-macam lagi.. Tapi gaji saya cukup-cukup je.. Macam mana nak buat duit lebih tapi tak payah nak susah-susah keje..


Senang je.. Jom ikut ZZ!


Jadilah Rakan Affiliate Kami!
PELUANG SEBAGAI AGEN HARMONY & MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN KINI DIBUKA!!!

Berjuta-juta orang melayari internet setiap hari untuk mencari penyelesaian bagi masalah kesihatan mereka terutamanya isu berkaitan seks. Masyarakat pada umumnya malu untuk membeli atau bertanyakan maklumat berkaitan di kedai atau farmasi.

Mendapatkan maklumat yang betul dan jujur dan membeli secara dalam talian membolehkan pelanggan anda menjamin kerahsiaan.

Mahukah anda menjadi pengedar produk HARMONY™ dan menjana pendapatan tambahan?

Kini anda berpeluang menjadi ejen affiliate untuk produk kami.

Untuk pengetahuan anda, HARMONY™ adalah antara perniagaan online yang membuka peluang pemasaran affiliate dengan kadar komisyen yang tinggi tanpa modal permulaan.

Produk HARMONY™ dijamin halal dan bebas sebarang bahan kimia yang diformulasi oleh para Doktor muslim.

"Jutaan umat Islam seluruh dunia kurang pasti tahap kesucian produk yang mereka gunakan."

"Mari sertai program affiliate kami sambil membantu pengguna Islam seluruh dunia."

 

Mengapa Harmony?

Produk HARMONY™ adalah HALAL dan paling penting ia telah mendapat pengesahan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). 

Rangkaian produk HARMONY™ diformulasi dan dibangunkan oleh sekumpulan Doktor berpengalaman lebih 20 tahun.

Produk HARMONY™ selamat, dipercayai, berkesan dan tiada kesan sampingan yang boleh memudaratkan kesihatan. 

Produk HARMONY™ adalah satu penyelesaian yang holistik untuk merawat masalah berkaitan SEKSUAL kepada lelaki dan wanita. Ia juga sebagai persediaan penjagaan kesihatan dalaman.

Produk HARMONY™ sesuai untuk lelaki dan wanita. Sebarang masalah berkaitan penurunan nafsu syahwat di antara suami dan isteri harus diselesaikan secara bersama supaya produk HARMONY™ dapat dimanfaat oleh kedua-dua pihak. Di pasaran tidak banyak ramuan perawatan bagi masalah seksual. Oleh keran itu, rangkaian produk HARMONY™ begitu mendapat sambutan pengguna dan laris dijual secara online

Program Affiliate yang kami tawarkan membolehkan anda menjalankan perniagaan ini dengan mudah dan selesa.

 

APA MAKSUD MENJADI RAKAN NIAGA PROGRAM AFFILIATE?  

Program Affiliate adalah sebuah program pemasaran produk oleh agen berdaftar di mana agen akan dibayar komisen ke atas setiap jualan hasil daripada pengiklanan mereka.

Dengan berdaftar sebagai agen affiliate HARMONY™, anda akan diberikan sebuah link seperti:
http://harmony.com.my/ kod anda.
Anda boleh memberikan link anda itu kepada pelanggan berpotensi. Dan anda akan dibayar komisen setiap kali pelanggan klik pada link anda dan membeli mana-mana produk HARMONY™. 

Berserta link tersebut, anda juga diberikan ‘banners produk HARMONY untuk anda post di laman sosial milik anda seperti Facebook, Blog, Web atau mana-mana medium online lain. Sistem Affiliate HARMONY akan menyimpan semua data pembelian daripada para pelanggan anda dan pada masa yang sama anda juga akan menerima laporan pembelian yang berjaya oleh pelanggan anda pada setiap kali melalui emel anda.

Ini membolehkan anda menyemak jumlah jualan yang dibuat oleh link affiliate anda dan mengira jumlah komisen yang akan anda perolehi. 

Komisen anda akan dibayar secara bulanan terus ke akaun bank anda atau melalui cek terus kepada anda.

 

Bagaimana untuk Menjadi Rakan Affiliate?

 • LANGKAH 1 : Anda berdaftar sebagai agen HARMONY™.
 • LANGKAH 2 : Kami akan berikan link anda dan banner produk HARMONY™ sebagai bahan promosi.
 • LANGKAH 3 : Anda boleh post banner produk HARMONY™ berserta link anda pada laman sosial milik anda seperti Facebook, blog, web dan sebagainya.
 • LANGKAH 4 : Pengunjung membeli produk kami.
 • LANGKAH 5 : Kami akan menghantar produk kepada pembeli.
 • LANGKAH 6 : Anda mendapat komisen jualan!
  
Itu saja ! Mudah, bukan ?!

 

Apakah Itu Program Affiliate Harmony? 

Berjuta pengguna duduk di hadapan komputer mereka membuat carian penyelesaian kepada pelbagai masalah kesihatan berkaitan seksual. Secara dasarnya kebanyakan kita merasa malu dan segan untuk membeli mahupun bertanya soalan berkaitan masalah seksual mereka di farmasi atau di kedai kesihatan.

Mendapatkan maklumat yang benar dan jujur secara maya atau ‘online’ adalah lebih selesa dan memastikan kerahsiaan pengguna.

Program Affiliate HARMONY™ membantu anda menjadi punca penyelesaian kepada pelanggan anda.

Jadilah individu yang dapat membantu mereka menjadikan produk HARMONY sebagai penyelesaian kepada masalah seksual dengan kadar kejayaan yang tinggi, boleh dipercayai, berkesan dan selamat selain anda boleh menjana pendapatan mudah iaitu komisyen sehingga 20% bagi setiap jualan.

FAEDAH MENJADI RAKAN NIAGA AFFILIATE HARMONY?

TIDAK PERLU MEMBELI, MEMILIKI & MENYIMPAN STOK
TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL
TIDAK PERLU MENYEWA ATAU MEMILIKI KEDAI SENDIRI
TIDAK PERLU MEMBUNGKUS SEBARANG PRODUK
TIDAK PERLU MEMBUAT SERVIS SELEPAS JUALAN
TIDAK PERLU MELAYAN KERENAH PELANGGAN
BOLEH MENJANA KEUNTUNGAN LUMAYAN
BOLEH MENJUAL SENDIRI DARI MANA SAHAJA
CARA PALING MUDAH MEMULAKAN PERNIAGAAN
MENJANA PENDAPATAN DARI RUMAH
SESIAPAPUN BOLEH MENJADI RAKAN NIAGA
BOLEH BERI POTONGAN HARGA KEPADA PELANGGAN
BOLEH MENYEMAK REKOD JUALAN DENGAN SISTEM KAMI
BOLEH BELAJAR PERNIAGAAN INTERNET DENGAN KAMI
BOLEH DAPAT KHIDMAT NASIHAT DARIPADA PAKAR JUALAN INTERNET KAMI

 

BUKAN JUALAN MULTI LEVEL (MLM)

Program Affiliate HARMONY™ bukan sebuah pemasaran MLM. Perniagaan HARMONY™ menggunakan konsep single level marketing atau pemasaran 1 aras sahaja. 

Ini bermaksud anda menjana keuntungan atas jualan anda sendiri. Bukan menjana keuntungan atas penyertaan ahli dan seumpamanya.
 • TIDAK PERLU MENAJA
 • TIDAK PERLU BELI PRODUK SEBAGAI STOK
 • TIDAK ADA SASARAN JUALAN YANG MEMBEBANKAN
 • TIDAK PERLU MEREKRUT AHLI
 • TIDAK PERLU MENCARI DOWNLINE
 • TIDAK PERLU HADIR SEMINAR
 • TIDAK PERLU KOS PERJALANAN 

 

Bolehkah Saya Berjaya Sebagai Rakan Affiliate Harmony? 

Pasti Boleh! Malah Sesiapapun Boleh! Hal ini bergantung kepada anda sendiri. Kami di sini untuk memberi peluang kepada anda.

Kami menyediakan rangkaian produk yang tepat dan sokongan yang anda perlukan. Selebihnya bergantung kepada anda!

Terdapat banyak peluang dan kelebihan jika anda menjadi agen affiliate HARMONY.

Selain anda mendapat komisyen yang tinggi dengan mempromosikan produk HARMONY, anda juga berpeluang mendapat pelbagai insentif lain seperti peningkatan kadar komisyen, peluang lawatan ke luar negara dan lain-lain lagi jika anda berjaya mencapai sasaran jualan tahunan yang ditetapkan!!

Selain itu anda juga berpeluang mempelajari pelbagai ilmu perniagaan internet, membina perniagaan sendiri, dan mencapai kejayaan dengan perniagaan anda sendiri.

HARMONY menyediakan peluang ini untuk anda!

Anda tidak rugi menyertai kami sebagai agen Affiliate HARMONY™. Sebaliknya anda berpeluang untuk :
 • Berjaya menghasilkan jualan yang banyak dan mendapat komisyen tinggi setiap bulan.
 • Meningkatkan hubungan seksual anda dengan pasangan.
 • Memperbaiki tahap kesihatan anda dan pasangan secara keseluruhannya
 • Belajar ilmu perniagaan internet yang dicari-cari selam ini dan membina perniagaan sendiri.
Dengan senarai yang tertulis di atas jelaslah bahawa anda tidak mengalami kerugian apa-apa pun meskipun mungkin anda tidak berjaya menghasilkan jualan.

Walau bagaimanapun kami tidak mahu anda gagal menjual produk HARMONY dan mendapat komisyen. Disebabkan itu kami telah merancang pelbagai strategi bagi membantu anda menghasilkan jualan.

Mempromosi produk HARMONY™ melalui agen Affiliate kami bermakna anda boleh mendapat pulangan pendapatan sebanyak 20% bagi semua pembelian yang dibuat oleh pelanggan yang klik pada kod link Affiliate anda.

"Kebanyakan rakan niaga Affiliate kami sedang menjana pendapatan yang stabil antara RM3,000 hingga RM5,000 sebulan hanya dengan mempromosi produk HARMONY™ secara maya."
"Ada juga antara rakan niaga Affiliate HARMONY™ berjaya mencapai pendapatan RM10,000 sebulan!."

Produk HARMONY™ adalah paling ideal untuk sesiapa sahaja yang sedang tercari-cari alternatif sumber pendapatan, atau yang sedang berfikir untuk meninggalkan pekerjaan tetap di pejabat, ibu dan bapa yang mahu meluangkan lebih banyak masa dengan anak-anak, golongan pelajar yang mahu mencari pendapatan sampingan pada masa lapang dan sesiapa sahaja yang mahu membantu orang lain.

 
daftar sekarang

Setiap kali orang klik link yang ada nama dan kod Affiliate anda dan membuat pembelian, anda akan dapat komisyen sebanyak 20%.

Mengikut pengalaman kami, pelanggan biasanya membeli beberapa produk sekaligus. Ada juga yang membeli kesemua 8 produk untuk Lelaki dan Wanita HARMONY dan pembelian berlaku hampir setiap bulan dari orang yang sama! Ini bermakna anda akan mendapat keuntungan berkali-kali setiap kali pembeli yang sama membeli produk. Bayangkan jika anda ada berpuluh-puluh pelanggan tetap yang membeli setiap bulan. Anda akan memperolehi komisyen tanpa henti hanya dengan mengiklankan link di laman sosial anda!

Rebutlah peluang ini sementara pendaftaran agen Affiliate HARMONY™ masih dibuka.
Kami mungkin akan menutup tawaran menjadi agen seandainya jumlah agen sudah terlalu ramai!

DAFTAR SEKARANG!!


YURAN PENDAFTARAN HANYA RM50! MAHAL? NANTI DULU. TERUSKAN MEMBACA DI BAWAH..

PENDAFTARAN SEBAGAI AGEN AFFILIATE HARMONY MURAH SAHAJA, IAITU SERENDAH RM50. ITUPUN ANDA TIDAK PERLU MENGELUARKAN WANG SENDIRI, SEBALIKNYA AKAN DITOLAK DARIPADA JUMLAH PENDAPATAN JUALAN TERKUMPUL ANDA DALAM TEMPOH TIGA (3) BULAN BERTURUT-TURUT SEBAIK ANDA MENDAFTAR DAN DISAHKAN SEBAGAI AGEN AFFILIATE HARMONY™ BERSTATUS SEMENTARA.

JIKA ANDA GAGAL MENGUMPULKAN SEKURANG-KURANGNYA PENDAPATAN KOMISYEN BERJUMLAH RM50 (SELAMA TIGA BULAN BERTURUT-TURUT) UNTUK DITOLAK SEBAGAI YURAN PENDAFTARAN, JANGAN RISAU KERANA KAMI AKAN TETAP MEMBAYAR ANDA KOMISYEN TERSEBUT. NAMUN KAMI TIDAK DAPAT MENGESAHKAN ANDA SEBAGAI AGEN AFFILIATE HARMONY BERSTATUS TETAP.

Tujuan kami adalah untuk memastikan individu yang benar-benar serius dan mempunyai komitmen yang yang tinggi untuk menjadi sebahagian rakan niaga Affiliate HARMONY™. Ini kerana kami mengeluarkan perbelanjaan yang tinggi memberi latihan dan tunjuk ajar kepada semua rakan Affiliate kami. 

 
Amat berbaloi untuk anda menyertai Program Affiliate HARMONY™, kerana tanpa modal awal yang perlu anda keluarkan untuk mendaftar sebagai rakan Affiliate kami. Yuran Affiliate serendah RM50 pun hanya akan ditolak daripada jumlah komisyen yang anda jana daripada jualan produk HARMONY™ dalam tempoh 3 bulan pertama.

APA TUNGGU LAGI??

JADILAH RAKAN AFFILIATE HARMONY SEKARANG!

daftar sekarang

2 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.

ANDA MUNGKIN SUKA NAK BACA.. TERSERAH PADA SELERA MASING-MASING..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...