Translate in your language

Friday, 8 June 2012

CARTA 20 BLOGGERS WANITA PALING CUN! PART 1

http://iedaimmi.blogspot.com
 
 
salam semua
selamat petang semua .. akk baru lepas balik dari makan kenduri nie .. balik je buka blog , haa baru teringat yg akk belum lagi buat promosi mengenai program APA KATA WANITA bersama ZAMZARINA ... alahhh uols sure pernah tengok rancangan Apa Kata Wanita Di TV1 & TV2 tu kann . 

Dihostkan oleh Zamzarina Zambri seorang yang telah lama berkecimpung dalam dunia penyiaran.  Rancangan Apa Kata Wanita di siarkan setiap Ahad secara langsung (LIVE) pada jam  3.00 petang di TV 1 dan siaran ulangan pada hari Jumaat jam 1.00 tengahari di TV2. Kalau x pernah tgk , boleh lah uols tgk nanti .. sbb baru2 nie blog adik ina INTAN BERLIAN dan blog adik wahida MY ALL terpilih untuk disiarkan didalam segmen ADA IT ..
 
 Dalam segmen tu , ada lagi satu segmen yang dinamakan "BLOG PILIHAN".. Segmen blog pilihan ni lah yang akan mempromosi blog2 kita tau ... haa promosi secara free tuu x kan x nak kan .. ekkeke 



Tapi sebelum tu, mari kita ramai2 follow blog pengacara rancangan itu ZAMZARINAZAMBRI & likeFB ApaKataWanitaZamzarina.. banyak info2 menarik ada sana.. . Dan cara untuk uols nak join segmen "BLOG PILIHAN" ni pun senang sahaja ... Dannn jgn pula cakap blog uols x layak .. sbb akk dah pun mendapat peluang tersebut , pada akk uols semua layak sebenarnya.. kenalah usaha sikit kan .. cuma hantar sahaja email ke zamzarina tu ..  bukan senang nak dpt peluang macam nie kan ;) ... yuk sama2 mencuba ... 


9 comments:

  1. da email.. tp x dek rezki kot... :)

    ReplyDelete
  2. ok I will check.. pls email again to: akwzamzarina@gmail.com

    ReplyDelete
  3. solehah sll gak lawat blog kak ina tu.blog dy best.solehah antara pengunjung tegar blog dy :)

    ReplyDelete
  4. nice :) nnti nak e-mail kan :)

    ReplyDelete
  5. Kalau u alls perasan kat sebelah kanan blog ZZ ni bawah kategori BLOGGER ADAIT AKW, haaa....itulah antara bloggers wanita CUN yang pernah ZZ paparkan dalam AKW. Memang glamerrrr habisssslah..satu Malaya tengok..So, kepada semua bloggers wanita yng CUN semua, apa lagi share lah blog ZZ ni kat blog u alls , pastu nnt ZZ akan share pulak blog u alls kat dalam AKW. Sape kata penulis blog tak glamer? hehe...

    ReplyDelete
  6. Thanks ZZ sebab siarkan blog saya dekat AKW.. hihii.. tu la, satu malaya tgk yer... heheh

    saya pun ada promote blog n fanpage zz sblm zz promote blog saya dekat AKW.. so, yang lain2 tu, hantarlah emel dekat ZZ & sharelah blog ZZ di blog u all... mesti zz suke... (",)

    promote sikit lagi.. singah2lah dekat HARMONY.. banyak barang2 menarik.. hehheh... Good luck for ur bisness zz (",)

    ReplyDelete
  7. akak ni sorang ibu tunggal .bila dapat peluang dalam bisnes affiliate ni akak tak lepas peluang,,,mana tau ada rezki, masih baru, masih bertatih...bisnes affiliate Harmony ini memang bagus sangat kepada wanita yang bekerja dari rumah macam akak, terima kasih Harmony dan tunggak utamanya ZZ https://www.myosiaffiliate.com/harmony/redir.php?oid=1151

    ReplyDelete
  8. Mmg bagus kak.. Bole meniaga tanpa modal.. Hanya perlu promosi

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

ANDA MUNGKIN SUKA NAK BACA.. TERSERAH PADA SELERA MASING-MASING..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...